Degi ter Haar

 

Mijn bedrijf PC Rider

 

In september 2003, kort na mijn afstuderen, heb ik het bedrijf PC Rider (spreek uit zoals Easy Rider) opgericht. Dit bedrijf repareert computers aan huis en kantoor, in Amsterdam en omstreken. De monteurs rijden op pizzabrommers. Daarmee bewegen zij snel door het verkeer en als een computer niet direct kan worden gerepareerd gaat hij mee naar kantoor in de pizzadoos.

Het bedrijf is snel gegroeid en telt momenteel zes fulltime werknemers en meerdere parttimers. Zij hielpen al meer dan drieduizend verschillende klanten, zowel bedrijven als particulieren. Eén van hen is, jawel, Hans van Mierlo.

Zie voor meer informatie de website www.pc-rider.nl, u ziet er nog foto's van mij op staan.

Per 1 januari 2006 heb ik het bedrijf verkocht, aan personeelsleden. Het bedrijf stond op eigen benen en ik wilde weer verder. Ik was intussen beleidsmedewerker geworden voor de D66 Tweede Kamerfractie en de gemeenteraadsverkiezingen kwamen eraan, waarbij ik lijsttrekker was in het stadsdeel De Baarsjes.

Ik heb veel geleerd van het opzetten van een eigen bedrijf. Ik weet nu wat het is om met al die regels om te gaan, risico's te nemen en mensen te leiden. Ik heb genoten van de vrijheid en van de mogelijkheid om je eigen creatieve ideeën om te zetten in werkelijkheid.

   
 
Home

Mijn geschiedenis

- school

- studie

- fietstocht

- mijn bedrijf

- huwelijksfeest

 

 

Mijn werk

- politiek

- schrijven

 

Mijn ideeën

- artikelen

- pers

- boekenlijst

 

Contact

 

 
This site is © Copyright Degi ter Haar 2006-2007, All Rights Reserved.
Web templates