Degi ter Haar
   

Mijn schooljaren

Getuigschrift 2de klas (lagere school)  

Ik ben geboren in Hilversum, maar wij verhuisden al snel naar Bilthoven. Ik ging in Zeist naar de Vrije School, alwaar ik van de kleuterklas tot en met mijn VWO-examen heb gezeten.

De Vrije School geeft onderwijs dat gestoeld is op de leer van Rudolf Steiner. Van zijn theorieën heb ik al die jaren nooit zoveel meegekregen, ik vond het dan ook een onderwijsvorm die in haar uitwerking niet al te dogmatisch naar de buitenwereld kijkt. Het meest opvallende was voor mij dat er veel wordt gedaan aan het ontwikkelen van je creativiteit, door het beoefenen van vele soorten kunstuitingen. Je krijgt elk jaar een persoonlijke beoordeling, in de vorm van een getuigschrift (zie afbeeldingen links).

In de laatste jaren van mijn schooltijd heb ik de schoolkrant opgericht (zie afbeeldingen onder) en ben daar twee jaar lang hoofdredacteur van geweest.

Tijdens mijn schooltijd hield ik mij verder bezig met diverse sporten, zoals hockey, tennis en de vechtsport Pencak Silat. En ik had diverse bijbanen, zoals een krantenwijk en als ober in een nabijgelegen pannenkoeken-restaurant.

Eindgetuigschrift 12de klas
 
 
   
Schoolkrant de Spieker
Home

Mijn geschiedenis

- school

- studie

- fietstocht

- mijn bedrijf

- huwelijksfeest

 

 

Mijn werk

- politiek

- schrijven

 

Mijn ideeën

- artikelen

- pers

- boekenlijst

 

Contact

 

 
This site is © Copyright Degi ter Haar 2006-2007, All Rights Reserved.
Web templates